National FM

National Fm este un post de radio national cu muzica romaneasca, slagare, muzica populara si lautareasca.

Face parte din trustul Centrul National Media, al fratilor Ioan si Viorel Micula si fost lansat in anul 2004. Pe frecventa 91,7 MHz, dar si online se poate asculta muzica autentic romaneasca, de petrecere, precum si melodii populare.

National FM promoveaza de ani de zile muzica si valorile romanesti. Cu o acoperire nationala impresionanta intra in casele a sute de mii de romani fiind alaturi de ei in toate momentele vietii.

„Nu am abdicat niciodata de la principiile noastre de a promova Romania si valorile sale iar acum am devenit singurul post de radio care transmite exclusiv muzica romaneasca din toate timpurile si toate genurile intr-o selectie perfect echilibrata de catre moderatorii nostri.”

Vine in intampinarea romanilor de pretutindeni oferind serviciul de radio on-line pentru a putea fi receptionat in orice colt al lumii, precum si un serviciu de mesagerie on-line prin care ei pot comunica sau face dedicatii.

Este radioul romanilor din toate colturile lumii, este sufletul care leaga trairea romaneasca, dorul de casa si de cei dragi, este singurul post de radio care se poate mandri ca aduce muzica romaneasca in casa fiecarui roman.

Ce asculti ?

  • Dimineata, pana in ora 10:00, este perioada muzicii populare si a celei lautaresti.
  • Intre 10:00 si 18:00, alte genuri de muzica romaneasca — rock, pop etc.
  • Dupa 18:00, revine muzica populara.
  • Noaptea, pana la 3:00–4:00, este o noapte speciala dedicata muzicii lautaresti.

Detine o retea nationala de radio, cu o acoperire de aproximativ 32% din teritoriul Romaniei,detinand frecvente de mare putere.