Posturi de radio de comert

Te intereseaza un post de radio ce difuzeaza muzica buna si te tine la curent cu ultimele oferte promotionale din magazine? Vrei sa stii, care sunt produsele ce beneficiaza de cel mai mic pret, pentru a face cea mai buna investitie?
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Radio Media Galaxycomert
Radio Fornetticomert
Radio Altexcomert
Radio Vocativcomert

Cele mai importante lanturi de magazine iti transmit prin internet, muzica ta preferata. De acum iti va fi mult mai usor sa prinzi cele mai tari oferte. Desi este inca o nisa in tara noastra, segmentul posturilor de radio comerciale este suficient de bine reprezentat si promite inca multe din punct de vedere financiar si al dezvoltarii in domeniului vanzarilor.

Acestea transmit intr-o retea restransa de magazine, retaileri, malluri sau alte galerii comerciale, aici difuzandu-se reclame la diferite produse.Cel mai frecvent pe aceste stream-uri online se difuzeaza anunturi care vizeaza cumparatorii finali, prin spoturi bine gandite care sa atraga privirea asupra unor oferte sau promotii.

Acestea ajuta la atragerea atentiei publicului tinta, consolidarea imaginii de marca si a identitatii societatilor care isi desfasoara activitatea in spatiile comerciale.

De asemenea, muzica este una usoara, care ajuta la relaxarea perioadei petrecute la cumparaturi iar de cele mai multe ori cuprinde melodii din repertoriul hiturilor in voga la momentul respectiv.