Radio Cool Focsani

Radio Cool Focsani este un radio online ce difuzeaza pe net muzica dance. Aici poti asculta live cele mai tari hituri din Romania si strainatate.

La inceput a fost mai mult un joc din lipsa de ocupatie dar si o pasiune care a inceput sa prinda suflet. Din luna septembrie a anului 2010 transmite pe internet in cele mai bune conditii, procesarea sunetului fiind realizata cu instrumente de ultima generatie.

Muzica e o stare de spirit. Fiecare melodie buna pe care o reasculti este precum o piesa de puzzle ce iti intregeste fiinta. Speram ca muzica pe care o vei asculta aici sa fie pe placul tau si potrivita starii de spirit.

In fiecare duminica dupa-amiaza, Radio Cool Focsani iti prezinta Top CooL 20 in care sunt adunate ultimele hituri si noutati. Acesta este un clasament al preferintelor tale fata de piesele muzicale ori cantaretii pe care ii apreciezi, pe baza punctajului oferit de tine direct sau prin corespondenta.

Cine suntem ?

  • DJ Ary (administrator) – te rasfata zi de zi cu cea mai bun muzica diversificata
  • DJ Yce (moderator) – un dj ce pune pasiune in tot ceea ce face. Vinerea de la ora 13.00 vine cu un mix ce include ultimele hituri, iar seara de la ora 9.00 e din nou pe baricade cu cea mai buna muzica.