Radio cu stiri din sport

Aici poti asculta live cele mai bune posturi de radio online din lume ce transmit exclusiv pe internet stiri din sport: fotbal, tenis, hambal, box, liga campionilor ori clasamente locale sau internationale.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Radio Gspsport
Radio Sport Noua Zeelandasport
Radio Esport Valenciasport
Radio Talk Sport Londrasport
NBC Sports Radiosport
Sport 890 Uruguaysport

Esti microbist? Esti pasionat de sport, pur si simplu? Esti jucatorul unei echipe si vrei sa stii cu ce echipa vei pica in grupele Ligii, la tragerea la sorti? Ai sansa acum sa afli in direct!

Exista multi oameni interesati aceasta nisa, in speta barbati. Mereu suntem nerabdatori sa aflam ce s-a mai intamplat in lumea sportului, cine pe cine a mai invins, cine unde s-a mai calificat, si asa mai departe.

De cele mai multe ori, stirile nu ne sunt la indemana. Dar acum e usor sa ajungi la ele, daca ai internetul aproape. Le poti afla de la radiourile online, FM, AM si DAB specializate in sport.

Exista multe stream-uri radio ce abordeaza tematica aceasta. Cele care transmit in direct evenimentele importante, cele care dupa vor face comentarii cu invitati, care transmit noutatile la timp, si care dau si muzica buna, sunt atent grupate in aceasta sectiune si puse la dispozitia ta.

Fie ca e vorba de fotbal, baschet, formula 1, atletism, sau alte discipline sportive, tu trebuie sa ai parte de informatii de ultima ora, pentru ca suporterii conteaza!