Radio Impact Fm

Radio Impact Fm difuzeaza muzica buna, super hituri, stiri locale si emisiuni de divertisment.

Lansat in Bucovina in anul 2003, poate fi receptionat in Fm dar si online pe internet.

Frecvente:

 • Suceava – 100,4 Fm
 • Radauti – 105,2 Fm
 • Vatra Dornei – 91,4 Fm
 • Campulung Moldovenesc – 107,2 Fm
 • Gura Humorului – 93,4 Fm
 • Piatra Neamt – 94,7 Fm
 • Iasi – 88,4 Fm
 • Pascani – 103,9 Fm
 • Harlau – 107,4 Fm

Emisiuni

Good  morning (Stai pe frecventele noastre si pune-te la curent cu radare, meteo, trafic, decizii, revista presei, discutii ale autoritatilor locale, planuri de viitor, concursuri… toate din orasul tau!)

Aftermorningu („Good After Morning!” Ce ar fi sa auzi intr-o zi ca te saluta cineva in felul asta? Si de ce ar fi atat de ciudat? La urma urmei, dupa cum spunea cineva, dimineata e atunci cand se trezeste omu’, nu neaparat atunci cand rasare soarele sau canta cocosul. Aftermorningu’ e acea perioada in care ai reusit in sfarsit sa te speli pe ochisori, ai baut deja un ceai sau o cafeluta, dar parca-parca ar mai merge una, este atunci cand privesti zambind pisica ce se intinde si faci si tu la fel, este atunci cand lenes iti privesti iubitul sau iubita si-ntr-un zambet mut ii spui din ochi: ‘’What a night…’’

Free All The Hits (Printre picaturi si comentarii mondene, emisiunea iti spune intotdeauna si intamplari de ultima ora din zona in care te afli, de la arderea becului unui semafor si pana la demisia sefului de pe scara in care locuiesti.)

All The Hits… One Station (Emisiunea este ca si toate celelalte: dinamica, presarata cu informatii dintre cele mai proaspete din lumea incalcita si nebuna a traficului, iti spune cum mai stai cu cursul valutar, cum iti va vremea, precum si multe picanterii din lumea orasului tau)

HitXperience (hitXprience se adreseaza persoanelor  cuprinse  intre 15-25 de ani dar si celor peste 25 de ani completand  astfel  ideea de a oferi un produs atat tinerilor cat si celor mai in varsta. Proiectul este ideea unei  emisiuni mixate la Radio Impact FM, timp de 4 ore si merge pe conceptul „party after  day”. O emisiune in care asculti cele mai hot piese, cele mai cool interviuri dar si cele mai interesate guest mixuri.)

Punctul pe I (Deseori te simti sufocat de atatea polemici dintre politicieni? Te-ai saturat sa asculti doar discursuri fara rost din partea autoritatilor? Atunci inseamna ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Pe 88,4 FM ai ocazia sa asculti un talk-show iesean, care isi propune sa scoata la lumina principalul subiect al saptamanii.)

Morning ZU (Morning Zu este un program realizat la Radio Zu, retransmis in reteaua radio Impact Fm.)

Mircea Badea Show (Mircea Badea Show este un program realizat la Radio Zu, retransmis in reteaua Impact Fm.)

Cu un target cuprins intre 15 si 49 ani, Radio Impact Fm merge pe un format muzical CHR (Contemporary Hit Radio), alternat cu informatii locale si nationale astfel incat sa aduca ascultatorului in timp real o imagine completa a evenimentelor cotidiene.

Sedii

 • Suceva – Str.Petru Rares, nr.19, et.I, ap.2
 • Iasi – B-dul Carol, nr.4, et.3 – Cladirea Habitat
 • Neamt – Galleria Mall, etaj I, zona administrativa