Radio Live 247

Radio Live 247 este un radio online din Romania care aduce cele mai proaspete hituri Fresh Top Hits si promoveaza cei mai noi artisti din muzica romaneasca.

“Conecteaza-te la cea mai noua muzica dance si club si vei asculta programele noastre cu cele mai noi hituri in premiera si in exclusivitate ale celor mai cunoscuti artisti autohtoni.”

Acesta va propune sa ascultati in fiecare zi un program interactiv realizat de o echipa talentata.

 “Pe parcursul a 8 ani de activitate in domeniul radio intreaga echipa Radio Live247 reuseste si isi propune sa tina pasul cu tot ce este nou, perfectionand constant modul de a realiza un program de radio dinamic si eficient pentru ascultatorii nostri, iar pe viitor dorim ca toate proiectele noastre sa prinda contur pentru publicul nostru din Romania astfel incat sa realizam programe la un nivel profesional cat mai performant.”

Acesta se regaseste pe lista primelor posturi de radio online din Romania. Inca din 15 martie 2005 “face lumina” printre radiourile online cu muzica dance si muzica de club din Romania, acest lucru fiind dovedit de statisticile realizate pe audienta si acoperire.

„Cele mai populare hituri si cei mai buni artisti ai momentului se regasesc zilnic in playlist-urile noastre. Voteaza piesele muzicale care iti plac cel mai mult si care consideri tu ca merita sa fie auzite mai des, iar noi le vom difuza cat mai frecvent in programele noastre muzicale, de divertisment, dedicatii si mesaje, difuzate de Luni pana Vineri cu incepere de la ora 20.00.”