Radio – muzica hip hop

Aici poti asculta live cele mai bune posturi de radio online, AM, FM si DAB din lume ce transmit exclusiv pe internet muzica hip hop si rap, potrivita stilului tau urban.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Radio Tequila Hip Hopmuzica hip hop
Radio RapCordmuzica hip hop
Radio Hip Hopmuzica hip hop
One Hip Hopmuzica hip hop
Simply Radio Hip Hopmuzica hip hop
Rap Stationmuzica hip hop
NRJ Franta Rapmuzica hip hop
Hot Mix Radio Hip Hopmuzica hip hop
M2 Hip Hop Frantamuzica hip hop
Move Fm Belgiamuzica hip hop
Radio Greu de Difuzatmuzica hip hop
Radio Romanian Hip Hopmuzica hip hop

Nu multa lume asculta azi melodii rap. O fac cu precadere tinerii, adolescentii si persoanele adulte care inca isi traiesc a doua tinerete. Hip Hop-ul atinge sufletul abia dupa ce a trecut prin filtrele intelectului si a fost inteles.

A aparut in America anilor’80, odata cu fenomenul cultural care ii poarta numele si din care mai fac parte exprimarile artistice plastic precum graffiti-ul si break-dansul.

Cel timpuriu a fost vazut ca un suplinitor al altercatiilor dintre bande, inlocuind violenta fizica si inchegand atmosfera prietenoasa. Azi stilul este caracterizat de versuri care contin rime si texte cu trimitere la viata din cartier, acompaniate de mixuri ale deejay-lor, multe beaturi si scratch-uri de vinil.

La noi poti asculta piesele favorite, difuzate onair de radiourile din intreaga lume. Dorim sa ai parte de muzica buna atunci cand te relaxezi, esti pe drum sau dai o petrecere cu prietenii.

Nu mai trebuie sa explorezi internetul pentru a descoperi radioul cu cele mai bune programe. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de lucrul aceasta.