Radio – muzica latino: bachata, salsa, merengue

Daca ai sangre caliente, aici poti asculta live cele mai bune posturi de radio online din lume ce difuzeaza exclusiv pe internet muzica latino.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Radio Tex Fm Latinomuzica latino
Movida Mixmuzica latino
Radio Mambo 106.9 Fmmuzica latino
Latino Pop 2Kmuzica latino
Latinos Fm Valenciamuzica latino
M2 Caliente Frantamuzica latino
Radio Reggaeton Nationmuzica latino
93.1 FM Inolvidablemuzica latino
Radio Barranquilla Estereomuzica latino
Tropicalisima FM Baladasmuzica latino
Oriental Stereo Santo Tomasmuzica latino
Tropicalisima FM Salsamuzica latino
Latino World Radiomuzica latino
Radio Vox FM Latinomuzica latino
Latino America Braziliamuzica latino
Latino 99.7 FM Floridamuzica latino

Pentru persoanele pasionale si temperamentale detinem reteta perfecta! Din America de Sud s-au raspandit peste tot in lume si si-au castigat multi fani, prin energia si vibratia pe care o transmit si prin eleganta si senzualitatea dansului.

Melodiile sunt compuse in mare masura din instrumente muzicale de origine tribala-afro-orientala, iar mesajele povestesc despre dragoste, bucuriile sau problemele oamenilor din viata de zi cu zi.Cha-cha, salsa, merengue, bachata, tango sunt doar cateva dintre stilurile intalnite.

Insa nu conteaza cat de bun dansator esti, atat timp cat esti un ascultator fidel. Iar daca vrei sa ai parte de muzica ta preferata, apeleaza cu incredere la lista radiourilor din FM, Am si DAB pe care ti-o propunem specializate in acest gen, cu stiluri din cele mai diverse.

Muzica latino e cea care ne tine mereu in priza, nu ne lasa sa ne plictisim, iar la petreceri pur si simplu inebuneste lumea! Nu lasa ocaziile sa iti scape si fa din fiecare moment o sarbatoare, bucurandu-te de muzica senzuala pusa la dispozitie gratuit de cele mai apreciate stream-uri radio.