Radio – muzica pentru copii

Aici poti asculta live cele mai bune posturi de radio online din lume ce transmit exclusiv pe internet muzica pentru copii, bebelusi si cantece de leagan.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Radio Itsy Bitsymuzica pentru copii
ProFm Kidsmuzica pentru copii
Mouse World Radiomuzica pentru copii
FFH Digital Kidsmuzica pentru copii
Bright Fm Kidsmuzica pentru copii
Baby Radio Poloniamuzica pentru copii
Baby Radio Greciamuzica pentru copii
Bimbo Radiomuzica pentru copii
Hot Mix Radio Babymuzica pentru copii
Generi Kidsmuzica pentru copii
Radio Arabella 4 Kidsmuzica pentru copii
My Baby Radio Londramuzica pentru copii
Radio Disney Rusiamuzica pentru copii
Deti Fm Rusiamuzica pentru copii
Kiraka Radio Germaniamuzica pentru copii
Naxi Kids Radiomuzica pentru copii
The Kids MIXXmuzica pentru copii

Ai un prichindel si e mereu neastamparat? Ai grija de fratiorul tau mai mic si de prietenii sai invitati de ziua lui la un tort? Noi avem solutia care aduce confort pentru tine si educatie si distractie pentru cei mici.

Poate ca nu te-ai gandit de prea multe ori sa il familiarizezi pe fiul sau fiica ta cu radioul... daca e asa, de ce sa nu incepi de acum?Copiii sunt foarte curiosi la varste fragede si sunt usor de impresionat, aproape orice lucru le capteaza atentia.

De ce sa nu faca trecerea de la obiecte si jucarii la notiuni mai complexe precum cuvinte, propozitii ori fraze? De ce sa nu faca asta printr-un proces creativ si distractiv in acelasi timp?

Nu conteaza doar piesele rulate, foarte importante sunt emisiunile, gandite in asa fel incat sa atraga toate categoriile de varsta, sa fie usor de inteles, insa in acelasi timp diversificate, pline de informatii care sa ii ajute pe copii sa afle lucruri noi, si sa ii educe corect. Este foarte important ca continutul difuzat sa fie in asa fel creat incat copiii sa nu se plictiseasca, sa isi puna mintea la contributie.

Ei trebuie sa aibe imaginatia libera, sa fie incurajati sa se exprime. Un stream online poate fi o unealta excelenta in ajutorul tau de a-l creste. Sa nu uitam de muzica aleasa special pentru varste mici, piticii adora sa danseze pe ritmuri usor de retinut. Te invitam sa analizezi radiourile din acesta pagina. Tu decizi care este cel mai bun radio pentru copilul tau!