Radio – muzica rock

Aici poti asculta live cele mai bune posturi de radio online ce transmit exclusiv pe internet muzica rock, emo, punk, gotic sau heavy metal.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Rock Fmmuzica rock
Clandestino Fmmuzica rock
Rock Fm Online Belgiamuzica rock
Radio Arabella Classic Rockmuzica rock
Radio Rock Max Cehiamuzica rock
Radio Mania Estoniamuzica rock
Radio 1 Rock Bulgariamuzica rock
Radio Z Rock Bulgariamuzica rock
City Fm Classic Rockmuzica rock
NDR 2 Rock Germaniamuzica rock
Radio Liechtenstein Rockmuzica rock
Veronica Rock Radiomuzica rock

Rock-ul a facut de-a lungul timpului faimoase numeroase trupe: Led Zeppelin, The Beatles, Pink Floyd, Queen, Metallica, U2, The Doors, The Rolling Stones, The Who, AC/DC, ZZ Top, Aerosmith, Guns ‘N Roses, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Jethro Tull, Nirvana, Deep Purple, Primus, Sex Pistols, The Scorpions, Coldplay, Slayer, Sepultura, Deftones.

Considerat de multi ca fiind un mod de muzica ce caracterizeaza viata celor rebeli a dat nastere unui adevarat curent in ceea ce priveste exprimarea stilului de viata.

Pornind de la aspecte precum vestimentatie dominata de piese negre si adeseori din piele naturala, pana la tatuaje, piercinguri si motociclete, piesele sunt considerate ca fiind eliberatoare si curajoase, temele variind de la dragoste, misticism, ocultism pana la moarte, renastere si razboi. De multe ori anumite melodii ajung hit si chiar devin imnuri pentru diferite miscari culturale sau politice si scriu pagini de istorie marcand o generatie.

Cu o cuprinzatoare descriere facuta acestui gen de muzica, e timpul sa prezentam si ce oferim noi vizitatorilor. O lista cu cele mai bune radiouri din lume care difuzeaza muzica rock si nu numai.

Fiecare dintre ele prezinta o descriere a programelor sale si ajuta ascultatorul sa aleaga dupa preferintele proprii. Te ajutam astfel sa descoperi stream-uri radio online pe gustul tau si sa revii la ele cand doresti, ajutat de structura clara si simpla a meniurilor.