Radio – muzica romaneasca

Aici poti asculta live cele mai bune posturi de radio online ce transmit exclusiv pe internet muzica romaneasca si slagare.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
National FMmuzica romaneasca
ProFm ROmuzica romaneasca
Romania FM Romanticmuzica romaneasca

I-ai dus dorul mult timp, dar acum poti lasa dorul deoparte. Muzica romaneasca de calitate, asa cum o stii tu din copilarie, e aici. E a ta, la un clic distanta. Noi dam posibilitatea sa asculti melodii din toate perioadele, de la generatia parintilor tai pana in ziua de azi.

Insa promitem sa te tinem departe de muzica plictisitoare si superficiala pe care o auzi peste tot.Pentru tine am selectat radiourile premium care difuzeaza muzica romaneasca pe internet sau in FM.

Ele iti pun la dispozitie programe variate, unde te poti bucura de piese nemuritoare a artistilor precum Luminita Anghel, Anda Calugareanu, Angela Similea, Corina Chiriac, Elena Carstea, Laura Stoica, Loredana Groza, Madalina Manole, Oana Sarbu, Doina Badea, Mirabela Dauer, Dida Dragan, Mihaela Mihai, Carmen Radulescu, Margareta Paslaru, Mihaela Runceanu, Aura Urziceanu, Adrian Enache, Nicu Alifantis sau a trupelor indragite precum Iris, Phoenix, Vama Veche, 3SudEst, Animal X, Blondy, Genius sau Class.

Nu vei avea niciodata cum sa te plictisesti, de fiecare data vei auzi o piesa ce iti va trezi amintiri, industria muzicala romaneasca a dat de-a lungul timpului multe piese muzicale superbe, care si azi ne fac sa tresarim.

Nu poate ramane nimeni insesibil la cantecele copilariei, pe care le asculta cand era indragostit sau cand a dansat prima oara.