Radio Semnal

Radio Semnal este un post regional al judetului Teleorman. Iese in evidenta prin faptul ca sunt intodeauna la curent cu noutatile si cu doleantele ascultatorilor.

Ca dovada a profesionalismului lor a avut parteneriate cu BBC Romania, Uniplus Radio, Radio Contact si Kiss FM.

Intotdeauna deschis la provocarile pietei si cerintelor ascultatorilor, Radio Semnal poate fi receptionat inca din 27 aprilie 2000, pe frecventa de 103.3 MHZ si din iulie 2007 exclusiv pe internet.

Din ianuarie 2007, difuzeaza 100% programe locale, realizate de catre o echipa tanara ce-si desfasoara activitatea in interesul ascultatorilor, reactionand prompt la cerintele acestora.

Radio Semnal si-a pastrat inca de la inceput prima pozitie in preferintele ascultatorilor teleormaneni.

Aceasta pozitie de lider, este ocupata in Alexandria (municipiu resedinta de judet cu peste 50.000 de locuitori) si in comunele limitrofe, dar si in randul ascultatorilor care circula pe DE70, pe intreg sectorul de drum care traverseaza judetul.

Locuitorii judetului Teleorman au posibilitatea de a-l asculta acasa, in masina, la serviciu, in locuri publice sau pe internet.

Prin programele sale, se adreseaza ascultatorilor de toate varstele si raspunde asteptarilor unei categorii diverse din punct de vedere socio-profesional.