Radio Touch

Radio Touch s-a lansat pe 27 noiembrie 2011. Initiatorul proiectului isi spune lordul John.

„La inceput, a fost muzica. Apoi, o mica dorinta. De aici pana la ce auziti astazi nu a mai fost decat un pas.”

24 de ore din 24, muzica imbinata cu emisiunile si rubricile interactive, atat de pe radio cat si de pe site-ul oficial, sau de pe pagina de Facebook aduc un plus de vigoare acestui radio online.

Echipa se straduieste sa ofere ascultatorilor programe de calitate a caror particularitate este vigoarea emisiunilor interactive.

„Ne propunem sa crestem impreuna cu voi, cu dorintele voastre. De aceia, suntem prezenti pe web in scopul de a ne ajuta sa imbunatatim zi de zi programele acestui proiect”

Emisiuni:

  • Party Touch (Oameni, care fac din muzica, un coktail sonor de zile mari. Atmosfera e incinsa mereu de hituri fierbinti. Predomina buna dispozitia si umorul in supra doza.Daca vrei sa te distrezi nu ezita sa-i asculti.)
  • Romantic Nocturn (O emisiune dedicata dragostei si iubirii. O emisiune in care tot ce se intampla este o imensa declaratie de dragoste, O emisiune in care tu ascultatorule esti rolul principal. Daca esti indragostit ori esti timid, prin intermediul acestei emisiuni vei putea gasi reteta iubirii.)
  • Zona rok (Esti iubitor al rok-ului? Ne-am gandit si la tine. Iti aducem cele mai bune piese ale genului, cat si rubrici interesante. Omul potrivit la locul potrivit. Timp de doua ore, Radio Touch se transforma in rocoteca virtuala. Chiar daca ai, sau n-ai plete, asculta-ne!)
  • Hip-Hop our (O emisiune rebela cu rebela pentru oameni rebeli,totul necenzurat in Hip-hop our.)

„Dat fiind faptul ca Radio Touch este creeat pe baza de voluntariat si din pasiune pentru voi, programele  se vor desfasura cu o anumita intermitenta.”