Radio Veselia

Radio Veselia este un post online din Romania cu muzica veche din anii 80-90.

Anunt important: Din 30 aprilie 2013  si-a incetat transmisia pe internet.

„A fost proiectul nostru de suflet. Lansat pe 3 Septembrie 2011, acesta si-a propus sa aduca in atentia dumneavoastra piesele oldies si de azi intr-o combinatie spectaculoasa, pe care putini o mai incercasera pana la acea data.

Cu suisuri si coborasuri, traseul Radio Veselia ne-a invatat multe lucruri de care nu aveam idee macar. Astazi la ceas de rascruce, cand ne despartim drumul de acest radio minunat care a fost pentru noi, putem doar sa speram ca Radio 90 Hit se va ridica la inaltimea acestuia si ca va depasi orice asteptari din punct de vedere muzical. Asteptam noi colaboratori care sa fie gata de drum alaturi de noi asa cum au fost si pana astazi.”

Un pic mai mult…

O comunitate restransa de oameni pasionati de radio si muzica anilor 80, l-au construit si sustinut pentru ca TU sa poti trimite mesaje si dedicati celor dragi.

“Noi, colectivul credem in ceea ce ne-am propus, iar de aceasta data vrem sa o facem pana la capat, chiar daca va trebui sa o luam de la zero de nenumarate ori. Va vom convinge si pe dumneavoastra dragi ascultatori ca nu este o pierdere de timp sa asculti radioul vesel, un radio romanesc autentic, un post nou cu muzica de top din generatiile trecute dar si din cea contemporana noua.”

Aici nu vei fi bombardat cu calupuri de publicitate, n-ai sa auzi manele iar cel mai important lucru este ca aici timp de 24 ore nu te vor stresa melodiile obosite din topurile europene ori de peste ocean.

“Va promitem ca veti ajunge sa pretuiti data de 3 Septembrie 2011, ca data in care un nou post de radio, fara manele a luat fiinta aducandu-va bucurie in viata si lumina in suflet oferindu-va posibilitatea de a trimite un gand bun celor dragi aflati departe de casa sau sa le reamintiti celor de langa voi cat de mult ii iubiti.”

Aici fiecare realizator isi creaza propriul playlist si propriul format de emisiune, astfel fiind asigurata diversitatea programelor difuzate.

“Pe langa emisiunile in cadrul carora veti putea cere preferinte sau trimite mesaje celor dragi, va vom oferi emisiuni cu si despre artistii ce si-au gravat numele in istoria muzicii internationale, neuitand totodata de frumusetea muzicii usoare romanesti de odinioara.”

Prezenta pe retelele si canalele de socializare, precum si pe propriul site este de a lega noi prietenii cu ascultatorii sai, interactionand direct cu acestia fara aere de vedeta, plecand urechea la nemultumirile publicului ascultator si imbunatatind tot timpul atat prezenta web cat si continutul emisiunilor sale.