Radiouri nationale

Aici poti asculta live cele mai bune radiouri nationale, FM, AM si DAB din Romania cu stiri, informatii de actualitate si cea mai buna muzica.
RadioSitePlayerBrowserGen / FormatStream
Rock Fmmuzica rock
Radio ZUmuzica dance
Radio Trinitasmuzica crestina
Radio Romania Muzicalmuzica clasica, simfonica
Radio Romania Culturalmuzica mixta
Radio Romania Actualitatistiri si informatii
Radio Pro FMmuzica dance
Radio Magic FMmuzica veche
Radio Itsy Bitsymuzica pentru copii
Radio Guerrillamuzica dance
Radio 21muzica dance
National FMmuzica romaneasca
Kiss Fmmuzica dance
Europa Fmmuzica veche
Vibe Fmmuzica de dragoste
Radio Romania Internationalstiri si informatii
Radio Antena Satelormuzica populara

Acestea au o sarcina mult mai grea decat a celorlalte statii online ce transmit exclusiv pe internet. In cazul lor primeaza calitatea materialului difuzat si respectul fata de ascultatori.

De ce aceasta? Deoarece un post de radio national trebuie sa vina in folosul a cat mai multi oameni, prin politica si programele sale.Emisiunile difuzate ii privesc pe majoritatea cetatenilor indiferent de varsta, sex sau ocupatie, oferind informatii de interes general care ajuta la buna functionare a societatii.

Desigur, nu trebuie uitat divertismentul, asadar si muzica trebuie sa multumeasca o cat mai larga categorie de ascultatori. Partea dificila apare in cazul radiourilor publice, cand vine vorba de realizarea unor programe specializate, pentru anumite categorii de oameni, stabilite inainte.

Pot fi intalnite emisiuni adresate minoritatilor, programe culturale sau structurate pe diferite domenii de interes: pentru agricultori, profesori, muncitori, copii, seniori sau cetateni aflati in afara granitelor tarii.