Rock Fm

Rock FM Romania se autodefineste ca fiind un post de muzica clasica Rock difuzand piese de calitate in genul Aerosmith, Faith no more, Van Halen, Queen, Led Zeppelin etc.

Aici veti mai asculta si stiri din lumea muzicii, atat despre muzicieni consacrati cit si despre cei nou aparuti.

La microfon ii puteti auzi pe Dj-ii Cristi Hrubaru, care detine si functia de director de programe, Mihai Georgescu, cunoscut publicului si ca Mita de la Bere Gratis, Alin Dinca sau Coiotu’ – vocalul formatiei Trooper, Claudiu Cirtina si Ionut Scutariu.

Astfel, frecventa pe care se poate asculta Rock Fm in Bucuresti este 100,6 MHz. Pe teritoriul tarii are statii locale la Cluj, pe 92,2 FM, Constanta – 103,9 FM, Sibiu – 89,9 FM, Suceava – 107,7 FM, Targu Mures – 88,4 FM, Bistrita – 88,2 FM, Galati si Braila – 104,8 FM si, de asemenea, online pe internet.

Detinatoarea licentelor audiovizuale este Canet Radio SRL, societatea care a detinut licentele pentru One Fm. Actionarii sunt: New Century Media Holdings BV (Olanda) (asociat unic Benke Gabor) – 80% si SBS Broadcasting Media SRL – 20%, potrivit CNA.

In prezent, SBS Broadcasting Media mai detine in Romania posturile de radio Kiss FM, Magic FM, posturile de televiziune Prima TV si Kiss TV si face parte din ProSiebenSat1 Media AG.